Sala Fènix

Taller intensiu de Teatre documental: arxiu, biografia i dispositiu

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: productora.teatro@gmail.com
Lloc: Sala Fènix
 
Dijous 23 i divendres 24 de maig de 2024, de 9 a 13h
 
Inscripcions fins al 20 de maig
 
Preu: 120,00€
 

Durant dues sessions farem una revisió introductòria dels elements fonamentals en el treball amb arxiu biogràfic per a la posada en escena contemporània.

En la primera sessió analitzarem alguns treballs del col·lectiu La laura palmer i farem exercicis d’escriptura a partir del relat biogràfic.

En la segona sessió desenvoluparem un laboratori d’escenificació provant diferents dispositius i procediments.

Italo Gallardo Betancourt (Stgo, 1984)

S’ha especialitzat en la direcció de projectes en el camp de les pràctiques del real, explorant diferents formats: documentals escènics, cinema expandit, site-specific i performance sonora.

Entre els anys 2008 i 2023 va formar part del col·lectiu La laura palmer desenvolupant més d’una desena de projectes escènics. Aquests s’han presentat en diferents llocs de Xile, Mèxic, l’Argentina, el Perú, Colòmbia, el Brasil, els Estats Units i Espanya.

Entre els anys 2012 i 2017 va ser performer en el documental escènic “L’any en què vaig néixer” de la directora argentina Lola Arias, projecte que va tenir funcions en diferents ciutats de Llatinoamèrica, els Estats Units, Europa i Austràlia.

Entre altres institucions, ha col·laborat amb festival Espacios Revelados gdl, Goethe Institute México, Fundación Siemens, Casa del lago Unam, Teatro Galpón de Guevara, New York Theater Workshop, Festival Fira Tárrega, Festival de Manizales, Festival Santiago a Mil, Festival Santiago Off, Festival Cielos del Infinito, Sesc Sao Paulo, Británico de Lima, Teatro Nacional Chileno, Centro Cultural GAM, Teatro Ictus, Centro Nave, Teatro La Memoria i Universidad de Chile.

Review Taller intensiu de Teatre documental: arxiu, biografia i dispositiu.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?