Programación Principal

26 i 27 de Desembre 2015.

Dissabte i Diumenges, 21 hores.


Duració: 50 minuts. SENSE PARLA

comprar entradas

SINOPSI


Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol… i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol… i núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de… companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol… i núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.

TOT SOL… I NÚVOL és un espectacle festiu per a tots els públics.

En un moment on les retallades són un hàbit pels de dalt, on la corrupció i la repressió formen part de la rutina, on la solitud persisteix cada vegada més en l’individu de la nostra societat, i on les tensions entre individus estan a flor de pell… el canvi és necessari. I riure perquè això sigui possible, també.

TOT SOL… I NÚVOL barreja la ficció i la realitat. O més ben dit, transforma la realitat en ficció. Un pallasso innocent, però conscient de la situació actual, arriba per a fer passar una estona agradable.

TOT SOL… I NÚVOL és un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat. El seu nom ho indica tot: “Tot sol” en busca de diversió, d’entreteniment i de no avorriment. “Tot sol” en busca d’un indret, d’amor i de felicitat. En definitiva, “tot sol” en busca de… companyia; “I núvol” per tots aquells somnis i desitjos, per totes aquelles il.lusions, per tots aquells objectius… “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim, o per allò que volem expressar i no ens deixen…

Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge que ens transportaran a diferents indrets. Un pallasso que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins, però que de ben segur que hi hagi moltes sorpreses…

 

FITXA ARTÍSTICA


Cía: LePUANT

Direcció: Adrià Viñas

Producció: Cia LePuant

Clown: Adrià Viñas

Escenografia: Marc Salicrú / Adrià Viñas

Disseny i Tècnic de So: Damià Duran

Assessorament de Màgia: Jordi Pota (Mag Pota)

Assessorament d’Imatge: Anna Pérez Moya

Fotografia: Anna Palau

 

Review Tot sol…i núvol.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *