Sala Fènix

Un agujero entre el esternón y el ombligo

Del 4 al 22 d’octubre de 2023, de dimecres a diumenge de 18:30 a 20h

ENTRADA LLIURE

Aquesta exposició d’anirà creant al llarg de la temporada de La Muda

“Un agujero entre el esternón y el ombligo” és una exposició que s’anirà creant diàriament, les peces que s’exposaran son parts de la pintura que neix a escena: en cada funció es crea una peça, una expressió d’aquest vòmit i d’aquesta explosió, una peça única, depenent de l’energia del dia, de la sala, de la rabia, i per tant un continu renéixer de les pintures.

L’exposició s’acompanya de testimonis reals d’abusos sexuals en la infància i s’ampliarà amb els que les persones visitants vulguin aportar de forma anònima mitjançant un codi QR.

Marina Guiu 

Il·lustradora i actriu nascuda a Lleida i establerta a Barcelona des de 2015.

Formada en Art Dramàtic a l’Aula de Teatre de Lleida. A Madrid es forma a Theatre for the People i al NIC Instituto del Cine. Ha realitzat cursos d’interpretació, creació escènica i interpretació davant de càmera amb Bàrbara Mestanza, Àlex Rigola, Cesc Gay, Mario Gas, Adán Black, Sara Bilbatúa i Vicente Aranda. 

En arts plàstiques, es forma a l’Escola d’Art Leàndre Cristòfol de Lleida, a ESDIP Madrid i al Taller La Madriguera a Barcelona, entre altres. 

El 2019 comença la creació de la vessant plàstica de “LA MUDA” i el 2021 la part escènica, dins de l’edició “En temps Precaris: REVOLUCIÓ!” a la Naw Ivanow, amb l’ajuda de Bàrbara Mestanza. El projecte es presenta a Can Felipa com a resultat de la residència artística al mateix centre.

Forma part de Colectivo Hartístico, com actriu, creadora i dissenyadora gràfica.

https://www.instagram.com/marinaguiu

Web actriu:  www.guiumarina.com

Web il·lustradora: www.marinaguiu.com

Review Un agujero entre el esternón y el ombligo.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?