Galeía Fènix

María Emelianenkova

Del 01 de juliol de 2021

de Dimecres a Diumenge de 19:30 a 21h

ENTRADA LLIURE


L’exposició de les obres gràfiques nascudes en l’època de quarantena 2020. Durant tota la quarantena cada dia jo dibuixava la vista de les finestres de la meva casa. Vaig decidir que si les vistes són iguals, alhora són molt diferents, perquè cada dia el meu estat emocional, la llum al carrer, el temps – tot és diferent cada instant. Encara que sembli igual, no és així.
La idea principal d’aquesta sèrie de dibuixos- és l’oportunitat de triar. Triar el que el teu veuràs en la teva finestra, la qual cosa sentiràs, amb qui compartiràs el teu estat emocional, al fet que t’inspirarà el que veus.

Encara que sembli que no hagin opcions- si que n’hi ha.

Depèn de tu .

 

 

 

María Emelianenkova

Va néixer 24.05.1985 en Smolensk, Rússia.
Des de petita tenia la inquietud amb l’art, per això els papàs (gràcies a ells!!!!) la van enviar al taller de pintura i dibuix.
D’adolescent va passar a viure en Sant-Petersburg i estudiar en Acadèmia de belles arts, que va acabar 6 anys després, en 2009.
Va treballar molt en diferents estudis d’arquitectura com a dissenyadora d’interiors, però amb el temps va canviar el seu camí i es va dedicar més a l’art gràfic i a les il·lustracions de llibres.

M’agrada viatjar, conèixer de prop diferents cultures, llocs, idiomes. La naturalesa m’inspira molt. Si tinc l’oportunitat de quedar-me bastant temps fora de la ciutat , l’aprofito. El moviment en els seus diferents aspectes m’interessa i m’alimenta d’idees per als meus nous projectes, per al meu art.

M’agrada buscar l’invisible a través del visible, transmetre el més important, l’arrel, el sentit, l’ànima de cada objecte i procés, la construcció principal a través les línies simples.

 

 

Review Veo:.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *