Cancel·lat! Properament noves dates

Gli abitanti di Sfessania

27 i 28 de març de 2020, de 10h a 14h

Preu: 80€ / 60€ amb descompte*
*descompte per a inscripcions abans del 01 de març

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: cursos@salafenix.com o 934 413 467

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ:  20 DE MARÇ

 

 

          

 

 

Nombre màxim d’alumnes 12

 

Seminari intensiu sobre la Commedia dell’Arte i sobre els arquetips que són la base dels papers principals i les màscares.
La Commedia dell’Arte és una tradició italiana coneguda a tot el món, però no és simplement un gènere de teatre occidental, sinó una veritable escola de l’actor, un conjunt de codis que ens ajuden no sols a emprendre artesania teatral sinó també a obrir noves vies per a la recerca d’actor.

INFORMACIÓN DETALLADA

 


Luca Gatta

Actor, director i pedagog

Després de graduar-se, va estudiar amb Odin Teatret i Claudia Contin Arlecchino.

En 2006 va fundar el Baal Teatre Sas amb el qual va produir els seus primers espectacles i va dirigir Hara Fest, un festival teatral intercultural, gràcies al qual va aprofundir la seva recerca, estudiant amb l’Òpera Zhengzhou de Henan, Monique Arnaud i I Made Djimat.

Dirigeix el laboratori LICOS, on entrena als seus actors, i va realitzar seminaris de la Commedia dell’Arte a Girona, en la Unió Teatral de la Federació Russa, en el Festival de Teatre de Oujda al Marroc i en la NACTA (Acadèmia Nacional d’Arts teatrals xineses) a Pequín.

Des de 2014 ha estat director artístic a Nàpols del Festival Internacional de Commedia dell’Arte I viaggi di Capitan Matamoros.

Review Workshop de Commedia dell’Arte.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *