Sala Fènix

Diumenges 5, 19 de febrer, 11h i 12:30h 


Edats recomanades: 0-5 anys
Espectacle sense text
Durada: 35
Les criatures paguen entrada a partir dels 6 mesos

SINOPSI


L’olla comença a fer “Xup-xup”… Amb els mínims ingredients, la poètica dels objectes i la música en directe, es dóna vida a cadascun dels elements que participen en l’elaboració d’uns spaghettis. Una reivindicació del joc fet amb els elements més propers i quotidians

Un plat ple de sorpreses… preparades a la cuina de Factoría Los Sánchez i Imaginary Landscapte Factory.

FITXA ARTÍSTICA


Dramatúrgia: Rafa Sánchez
Composició música original i Interpretació en directe: Juanjo Villarroya
Interpretació: Anna Fonollosa, Rafa Sánchez i Juanjo Villarroya
Escenografia i Atrezzo: Anna Fonollosa
Producció: Factoría Los Sánchez & Imaginary Landscape Factory

Imaginary Landscape Factory (Juanjo Villarroya i Anna Fonollosa) es dedica a crear paisatges: sonors i físics, des de 2008. Música per a publicitat, videojocs i cinema i en la part tangible: disseny gràfic, escenografies i arquitectura.

Factoría Los Sánchez neix la primavera del 2006. És un somni complert:”Els Sánchez” és l’adjectiu que reben dos dels fundadors de la companyia, els germans Sera Sánchez i Rafa Sánchez.

L’esperit crític, l’humor, la ironia i la senzillesa són els pilars bàsics amb els quals la companyia comença la seva marxa teatral amb l’espectacle L’home que va intentar creuar el Titicaca (2006) un text àcid i mordaç de Sera Sánchez. Aquesta és precisament la fórmula de la companyia: un tema que ens motiva, una posada en comú d’idees i imatges, l’elaboració d’un text per part de Sera i el treball de recerca en els assajos de Rafa.

El 2008 vam estrenar El Candidat, una obra sobre la classe política, que té un gran èxit de crítica i públic. El 29 de maig de 2009, Factoria Los Sánchez estrena el seu espectacle: Educador social a Alaska, basada en el bloc de el mateix títol. L’obra narra les peripècies de Quique, un educador social perdut en uns serveis socials entre Extremadura i Alaska.

Alguns dels escenaris on han cuinat: , Festival Mim de Sueca (2016 – València), Mostra Internacional Titelles Vall D’Albaida (2015), Teatro Real Calos III (Aranjuez), Centre AAEE El Canal (Salt), Kunarte Teatro Paraíso (Vitoria), Benicàssim (Teatre Municipal)h

Review XUP-XUP.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?