Sala Fènix

Felipe Cabezas

Direcció artìstica

Director, dramaturg i actor d’origen xilè resident a Espanya des de l’any 2002. Es dedica principalment a la commedia dell’art com a intèrpret, dramaturg, professor i director.

És un especialista en el camp dels monòlegs teatrals emmarcats en el Teatre Visual, on es barregen elements del teatre clàssic i el contemporani. Destaquen els seus treballs “L’Ultima Notte del Capitano”, “Inferno” i “Houdini, L’art de la Fugida” i el seu últim treball “El Bufón del Rey Lear”. Amb aquests espectacles Cabezas ha visitat diversos festivals a tot el món, destacant les cites a Londres, Corea del Sud, Radebeul (Alemanya), Luxemburg, Lisboa, Santiago de Xile, Vinya del Mar i Valparaíso (Xile), Buenos Aires, Milà, Torí, Cremona, Macerata (Itàlia) i per descomptat gran part d’Espanya.

També treballa amb la companyia de la Sala Fènix diferents Cabarets Literaris, visual i bizarro, portant a escena varietés d’estil excèntric basats en les grans figures de la literatura fantàstica i de terror (Mary Shelley, Hoffmann, Allan Poe, entre altres).

Actor de repartiment a la Compañía del Corral de Comedia de Almagro.

Isabella Pintani

Gerent, producció i comunicació

S’estableix a Barcelona el 2002 i des del 2008 s’ocupa de produccions teatrals i distribució.

Realitza la producció dels espectacles de la companyia La IRA TEATRO.

En 2013, juntament amb Felipe Cabezas obre la Sala Fènix on s’ocupa de gestió de programació cultural: assessorament, programació, i seguiment de les activitats contractades, difusió de les activitats i gestió d’entrades, programació de diferents activitats culturals (exposicions, tertúlies, tallers) comunicació, màrqueting i gestió de públics.

Des del 2013 ha produït i distribueix els espectacles amb el segell de la Sala Fènix: Houdini, Cabaret Victòria, Bruto el poder o la virtud, Mary Frankenstein Shelley, Neruda, El Bufón del Rey Lear, Money, Miseria, Dopaland…

Gabriela Marsal (SUIKA)

Assessoria i producció

Llicenciada en Comunicació Social en l’especialitat de Comunicació Institucional en la Universitat Nacional de Còrdova a l’Argentina. Estudia també les disciplines artístiques de dansa clàssica, dansa contemporània, dansa aèria i teatre. A més, es forma en fotografia, il·luminació i maquillatge escènic.

Ha treballat com a ballarina professional i com a tècnica en les àrees d’il·luminació, maquinària, regiduría, construcció d’escenografia, treballs verticals, direcció d’art i attrezzo en cinema i publicitat. Actualment, treballa com a productora, assessora i gestora cultural.

Va ser co-directora artística i organitzadora del Festival ULLS de la ciutat de Barcelona.

Va realitzar el disseny, la coordinació i la producció dels projectes: OH TANNENBAUM! en el Goethe Institut, 200 Cicle d’Arts Escèniques en el Centre Comercial Maremàgnum i “Pelat a les escoles” amb el suport de la Diputació.

Ha col·laborat amb institucions, empreses i companyies artístiques molt diverses com el Consorci de Biblioteques de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Mercat dels Flors, Teatros del Canal, Teatro Espanyol, Sala La Villarroel, La Villette de Paris, Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Institut del Teatre, Casa Amèrica Catalunya, Goethe Institut, Fira de l’Automòbil Barcelona, Fira 3GSM, Centre Comercial Maremàgnum, Fira Bread & Butter, Festival GREC, Fira Tàrrega, Festival TNT de Terrassa, Festival de Otoño a la Primavera de Madrid, Festival of Gospel Music, Monegros Desert Festival, Teatro Nacional Cervantes de Buenos Aires, Dferia, Pep Tosar, Felipe Cabezas, Joan Català, Alejandro Catalán, Gabriel Chamé, Matias Zanotti, Soledad Villamil, Cristina Banegas, entre altres.

Manel Bocero

Direcció tècnica

Amb estudis de Direcció i guió a 15 de Octubre: Academia de Cine i posteriorment a l’EMAV, ha dirigit i col·laborat en diversos curtmetratges.

Alternant la seva tasca d’il·luminador de sala a la Sala Fènix amb la de realitzador branded content al Grupo Zeta, fa col·laboracions amb El Mundo Today o Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

Socis fundadors

Jolanda Marrone

Arquitecta i dissenyadora d'exposicions

Té més de 6 anys d’experiència en la creació, el muntatge i l’organització d’exposicions d’art i d’objectes de disseny.

La seva gran experiència ve principalment de la seva col·laboració al Fuori Salone di Milano d’on ha aconseguit nombrosos contactes entre organitzadors d’exposicions i artistes.

Es dedicarà a la codirecció artística de l’àrea d’exposicions ia la seva organització i muntatge a més de ser un anell de conjunció important entre el món artístic de Barcelona i de Milan.

També s’encarregarà de l’àrea de comunicació i màrqueting de la sala.

Simone Branchini

Arquitecte i fotògraf

Des del 2006 col·labora amb La Ira Teatro com a fotògraf a més de desenvolupar la seva activitat professional d’arquitecte i dissenyador d’objectes.

La seva especialitat és la papiroflèxia. Durant aquests anys les seves peces tant de fotografia com de disseny han estat exposades a diferents espais expositius públics i privats a Barcelona.

Es dedicarà a la codirecció artística de l’àrea d’exposicions ia la seva organització i muntatge. A més, s’ocuparà de la construcció i gestió del Web de la Sala Fènix.

Marcos Llobet

En els darrers 15 anys, fins a l’any 2010, és el responsable de la direcció de diferents botigues On-Line i de regal promocional.

Des de l’any 2010, centra tota la seva ocupació al Teatre i realitza diversos cursos sobre diferents tècniques teatrals, treballa amb professors com; Pep Vila, Simon Andrews, Christope Marchand, Laura Herts, Angel Borona, Merche Ochoa i Berty Tovias.

Actualment està realitzant el segon any a l’Escola Internacional de Teatre Berty Tovias.

Es dedicarà, a l’assessorament general de gestió de la sala, a la col·laboració a l’àrea d’exposicions ia l’àrea de comunicació On-Line i noves tecnologies.

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?