Programación Singular

ACTIVITAT EXTRAORDINARIA

Del 29 de septiembre al 01 d’octubre de 2017.

Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges, de 20 a 21 hores, abans de les funcions). Teatre per a un espectador. Duració: 2 minuts.

 


Espectacle sense text
Duració: 2 minuts

 

SINOPSI


El teatre LAMBE-LAMBE consisteix en espectacles d’animació de petits ninots i/o objectes acompanyats per un relat i/o música en àudio i que tenen lloc dins d’una capsa escènica portàtil. En pocs minuts de durada es representen secretes situacions teatrals que són apreciades per un sol espectador cada vegada.

El teatre Lambe-Lambe va néixer a Brasil l’any 1989 amb Denise do Santos i Ismine Lima a la ciutat de Bahia, les quals van crear la companyia Teatre d’Animació Lambe-Lambe.

Senyores i senyors, benviguts al Circ Minus! Un circ en miniatura on els seus personatges estrambòtics ens deleiaran amb les seves peripècies.

+ INFORMACIÓ sobre el Teatre Lambe Lambe (Toni Rumbau, Titeresante.es)

+ INFORMACIÓ sobre el Movimiento Internacional Lambe Lambe (MILL)

WEB

Contacte: barcelambe@gmail.com ,  +34 679516261.  Workshops y muestras permanentes

FITXA ARTÍSTICA


Etgar Chapa Mayorga és un artista mexicà, de la ciutat de Toluca, especialitzat en el mimo, el clown i els titelles. Va començar a formar-se en Pantomima a l’Estat de Mèxic amb el mestre Alfonso Virchez. Ha treballat amb diverses companyies de teatre i ha participat en cinema independent: llargmetratge amb Lob Films (Marcelino Pan y Vino. Remake 2010).  Ha estat titellaire amb la Cia. Títere-fue i ha participat a nombrosos tallers de la mà d’artistes com Jeff Johnson (Cirque du Soleil), Avner Einsberg (Gravity), Jesús Díaz (Orquesta Lavadero)… El darrer taller intensiu ha estat amb el xilè Mauricio Celedón, participant a l’obra “Doctor Dapertutto” a la Mostra Internacional de Mim de Sueca.

Actualment treballa en el seu espectacle “Fantasía Sonora” de la Companyia Fiasco Clown, amb la qual ha estat participant al Festival Internacional de Teatre de Carrer d’Aurillac, França. També participa al Laboratori de construcció i muntatge escènic circense amb el mestre Anatoli Lokachtchouk al Centre Nacional de les Arts de Mèxic (CENART).

Abans de tornar a la seva ciutat natal, estarà presentant la seva obra de teatre lambe lambe que es titula “Circo Minus”.

 


 

Review CIRCO MINUS.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *