Sala Fènix

Programación Principal

EL BATEC DEL GREC

Viu el Festival Grec als Teatres de proximitat

DOPALAND. D’Eu Manzanares. Dilluns 18 de juliol, 20h

Entrada 3€ 

* Punt de Trobada: Sala Fènix (la lectura es farà a LA BARTOLA, Carrer de Sant Bartomeu, 5)

El Batec del Grec és el cicle que vol donar a conèixer les propostes que acullen els Teatres de proximitat en el marc del Festival Grec: 18 projectes inèdits seleccionats a la convocatòria On el teatre batega 2022-2024. Els assistents a 9 o més propostes del cicle aconseguiran un abonament On el teatre batega la temporada 22-23. Us ho expliquem a continuació!

SINOPSI


Una dona amable intenta animar a un home. O almenys, això és el que sembla. L’home vesteix una estrafolària disfressa. Ha succeït una cosa greu. Molt greu. Tremend. Una cosa totalment inadmissible, en un lloc com aquest. En aquest lloc de fantasia, les famílies felices, durant un dia, oblideu les vostres penes, el vostre fàstic, la vostra ràbia, la vostra indignació i la vostra rebel·lia per un mòdic preu. O no tan mòdic. Depèn de la mena de passi adquirit. 

A partir de la premissa d’explicar una història al voltant del desig i la seva relació amb la societat de consum, i amb una gran dosi de sentit de l’humor, aquesta història ens situa en un parc temàtic, on dos empleats, una encarregada i un “home-mascota”, mostraran com abracen o qüestionen l’absurda i estranya lògica en la qual ens submergeix sovint aquest sistema capitalista i neoliberal i en el qual, sovint i gairebé sense adonar-nos, acceptem la nostra esclavitud amb goig, plaer i goig.

FITXA ARTÍSTICA


Dramaturgia: Eu Manzanares

Dirección: Sergi Pompermayer 

Interpretació: Anna Castells i Felipe Cabezas 

Coordinació tècnica: Manel Bocero 

Disseny gràfic: Isabella Pintani

Comunicació: Gabriela Marsal

Premsa: Nestor Lozano 

Producció: Isabella Pintani, Gabriela Marsal 

Producció executiva i assesoria: Gabriela Marsal (Suika) 

Distribució: Magrana Escena

Producció: Sala Fènix i Suika 

Amb el suport: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura (OSIC), Ajuntament de Barcelona (ICUB), Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (INAEM) 

Colaboren: Grec Festival, Fundació Catalunya Cultura, C. C. Can Clariana Cultural, La Villarroel, Escola de Mitjans Audiovisuals Barcelona (EMAV)

Agraïments: veïnes i veïns del Raval la Bartola

Els batecs del Grec als Teatres de proximitat


Durant cinc setmanes, entre els mesos de juny i juliol, es podran veure en primícia 18 propostes inèdites que permetran a l’espectador conèixer de més a prop aquests espectacles que comencen a bategar i, alhora, acompanyar el procés creatiu de les companyies des del seu inici.

A més, els espectadors disposaran d’un carnet on acumularan Batecs amb cada lectura i espectacle del cicle al que assisteixin i, si n’aconsegueixen 9, obtindran un abonament d’On el teatre batega per a la temporada 2022-2023.  I podran gaudir, per tant, de descomptes i avantatges als teatres de proximitat.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL BATEC DEL GREC

Review El Batec del Grec // Dopaland.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?