Programación Principal

Dilluns 22 de març, 20h. ÚNICA FUNCIÓ

Entrades entre 8€ y 16€

Durada: 55/60 minuts

comprar entradas

TRAILER


SINOPSI


FRÀGIL és un espectacle de clown gestual i físic combinat amb nous llenguatges com la poesia. Des de l’eixida de dins d’una simple caixa de cartró, començarem un di-
vertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribe alguna cosa o algú que li done sentit a la nostra espera.

Caure i alçar-se. Caure i alçar-se. Caure i alçar-se.

I enmig de tot això, seguir jugant, seguir somniant i, sobretot, seguir rient-nos de nosaltres mateixos.

Perquè, entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?

 

FITXA ARTÍSTICA


 

Interpretació: Maria Andrés
Creació, dramaturgia i text: Maria Andrés
Ajudant de direcció: Arturo Martín

MARIA ANDRÉS

Maria Andrés, naix a l’any 1991, a València, ciutat on es diploma en Art Dramàtic pel Centre Teatral Escalante. Anys més tard, es forma durant un any en la Diplomatura de Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic a MOVEO (Barcelona), especialitzant-se en la tècnica Decroux. S’ha format en clown amb Sergi Claramunt, Jesús Jara, Sergi Estebanell i Koldo Vío, entre altres; i en doblatge i locució publicitària en l’escola AC Estudis (València). Amb una llarga trajectòria teatral, ha treballat en companyies com l’Esglai Teatre, La Coquera, Prostíbulo Poético Barcelona, IMPROU, Scura Splats, La Banda del Drac, Spin Off Producciones, La Granuja, Teatro Orgón, Andenes de Agua, etc. Ara, després de formar-se en diverses disciplines i haver col·laborat en moltes companyies, Maria Andrés ens presenta en solitari el seu espectacle de clown FRÀGIL.

 

Review Frágil.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *