Programación Familiar

del 07 al 22 de juliol de 2018

Dissabtes i Diumenges, 17 h

Entrada entre 5€ i 8€


Edats recomanades: +5 anys.
Durada: 45 minuts

comprar entradas

TRAILER


SINOPSI


Un espectacle que combina clown, malabars i el màgic món de les titelles. una obra simple i única, que no deixarà ningú indiferent. Aquesta tragicomèdia està dirigida a un públic familiar, que lliura grans valors per a grans i petits.

Un clown cansat de tants fracassos en la seva vida personal, es troba en un punt sense retorn després de la pèrdua del seu fidel company Giaco (un gos
adorable). Tots dos van créixer junts, en el mateix poblet dels afores de Roma. Les seves vides molt similars estaven marcades per l’abandonament i
l’escassetat. No obstant això, el fet d’estar junts i units caminant per la vida els va fer veure que no existien les amargors, només la felicitat de l’amistat de
aquests dos grans i inseparables amics.

Un dia tot canvi. Un tràgic accident marca la vida d’aquest clown. El seu fidel company Giaco té un terrible accident quan tots dos estaven jugant al carrer. La tristesa i el record marcarà en endavant la vida de aquest clown, qui s’enfonsa en una profunda solitud on només tindrà com a companyia de les llàgrimes.
El temps es va aturar aquell dia, el seu únic pla de vida des d’ara era esperar que arribés el seu moment per seguir el sender del seu amic, pensaments foscos van inundar l’ànima d’aquest clown. Perquè se’n va anar Giaco?

Buscant el sentit de la vida, va decidir abandonar aquesta soledat, donar-se una altra oportunitat a la seva ànima, al seu cos, a la seva única existència. Es va adonar que havia de canviar la manera d’afrontar la vida, que sempre hi ha opcions: “Giaco no està mort, perquè Giaco no s’ha anat, perquè Giaco sóc jo “.

 

FITXA ARTISTICA


Direcció: Juan Carlos Muñoz Navarro

Interpret: Giacomo Di Vona

Amb la col·laboració de Enric Rovirart

 

El director:

Juan Carlos Muñoz Navarro és actor i director de Teatre. S’especialitza en Clown Gestual, és fundador de la marca i porta més de 25 anys exposant les seves obres arreu del món, rebent destacats premis tant per les seves actuacions i les seves adreces per a diferents companyies a nivell mundial. Joan Carles va ser part de Cirque du Soleil, en el seu show Tòtem l’any 2014. Ara està de nou a Barcelona a punt per presentar les seves creacions més recents.

Premis:
• Premi a la trajectòria 22 anys de carrera en clown gestual / còmic físic i 13 anys com a director de comèdia física (Moscou)
• Actuacions i shows amb mestres del teatre “Licedei” (Sant Petersburg)
• Teatre: Millor actor còmic categoria alta (Ucraïna)
• Circ tradicional: Actor i director còmic (Ucraïna)
• Premi per art divisió: Còmic físic revelació 2017 (Ucraïna)
• Premi Totò: Circ tradicional (Festival Figueres) (Espanya)
• Emblemàtic pallasso espanyol Tortell Poltrona premia: Millor actor i director de comèdia física i clown gestual (Espanya)
• Premi a la trajectòria de la feina com a actor i director artístic (Xile)

 

Review GIACO.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *