Martes en la Fènix

Dimarts 14 Juny 2016 / 21 hores

Entrada 6 €


cartel-concierto-la-sal

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

LA SAL invita a Xavi Molero


LASAL: ¡La Sal! És un eix d’improvisació lliure al voltant del qual giravolten el saxofonista i clarinetista Marcel·lí Bayer i el guitarrista i cantant Adriano Galante.

Dos executants de curriculum extens i sense límits escènics que posen LASAL: ¡La Sal! com a punt de trobada al servei d’artistes d’àmbits diferents perquè que puguin dur a terme exercicis amb conceptes canviants, així com aprofundir en els actes inesperats de l’acció performativa.

De moment, LASAL: ¡La Sal! ha pogut comptar amb les col·laboracions del pintor sinestèsic Timothy B. Layden, el bateria Ramon Prats, el saxofonista El Pricto, i els ballarins Maria Mora, Lin Johannson , Steve Clorfeine i Helena Pellisé. Amb aquesta última, a més, han fundat una companyia d’improvisació anomenada 43:43.

Més enllà de l’avantguarda, del free jazz i de l’underground, LASAL: ¡La Sal! ens proposa un lloc comú on sigui possible crear en qualsevol espai i dur-ho a terme des de la més pura intuició: sense paràmetres preestablerts, ni convencions estètiques, ni limitacions d’estil.

Per a aquesta ocasió, el convidat és el bateria de rock independent Xavi Molero, membre de grups com Love of Lesbian, Inspira, Nothing Places, Egon Soda, Iván Ferreiro, etc.

 

Review LA SAL invita a Xavi Molero.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *