la Fènix de Miércoles

Dimecres 27 abril 2016 / 21 hores

Entrada 6 € / Entrada amb disc: 15 €


cartel-Presentación-JORGE

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

 

Presenció del disc: These are a few of my favorite songs


Jorge da Rocha presenta THESE ARE A FEW OF MY FAVORITE SONGS, un treball en què el músic interpreta algunes de les seves cançons preferides.

Un àlbum impressionant, on tots els sons provenen solament de dos instruments: la veu i el contrabaix, que doten a cada versió d’un caràcter diferent, destacant l’originalitat i sensibilitat del músic portuguès.

Un directe que el contrabaix és el protagonista d’un repertori molt variat. Temes propis i algunes de la cançons preferides del músic (i del públic en general) interpretades d’una forma única…

Contrabaix, veu, percussió i una loopstation a les mans d’un sol músic que proposa nous camins per arribar a la destinació de sempre: l’ànima i el cor del que escolta.

Jorge sap com establir una relació propera amb el públic. Després de la sorpresa inicial de descobrir tot el que pot aconseguir da Rocha amb només dos instruments però combinats de forma màgica! i gràcies a la seva sinceritat innata, els assistents dels seus directes no poden evitar rendir-se davant un espectacle únic.

Una mescla curiosa d’estils, cançons originals i versions que van des de de Massive Attack a White Stripes, de Bob Marley a Björk o Radiohead.

video de presentació >

article LECOOLBARCELONA >

Review Presentació del disc: These are a few of my favorite songs.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *