Martes en la Fènix

Dimarts 12 gener 2016 / 21 hores

Entrada: 6 € amb consumició i 12 € amb disc


cartel-concierto-mosaico

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Presentació del disc “Entreacte”


Mosaico Collective presenta “Entreacte”, el seu tercer disc d’estudi. El nou treball del grup es destaca per la singularitat de les composicions pròpies que combinen l’elegància del jazz amb la força d’altres gèneres musicals com el rock, el pop, l’electrònica o la música clàssica.
El disc es va gravar en Estudi Laietana amb Jordi Vidal i es va barrejar i masterizar amb Dave Bianchi del segell Whatabout Music. El disc compta amb la participació d’alguns dels millors músics de l’escena musical de Barcelona, cadascun amb una llarga i reconeguda trajectòria: Matias Muñoz (piano/teclat), Joao Vieira (bateria), Jorge Da Rocha (contrabaix), Dani Pérez (guitarra), Pol Padrós (trompeta), Miguel Pintxo Villar (saxofon), Sabina Witt (veu) , Mariano Camarasa (cello) i Danny Lippitt (veu). El disc promet un nou viatge sonor en el qual es multipliquen les rutes musicals, les influències i aportacions de cada músic. Nous diàlegs, nous colors, un mosaic de sonoritats.

Músics participants en la presentació:

Matias Muñoz (piano), Dani Pérez (guitarra), Joao Vieira (bateria), Miguel Pintxo Villar (saxofon), Jorge Da Rocha (contrabaix), Natsuko Sugao (trompeta),  Sabina Witt (veu) i Mariano Camarasa (cello).

Review Presentació del disc “Entreacte”.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *