la Fènix de Miércoles

Dimecres 24 Febrer 2016 – 21:30 hores

Entrada: 6 €


cartel reqi

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

R.E.Q.I el renacimiento


R.E.Q.I és un projecte amb composicions originals de quatre músics que comparteixen el mateix afany per la recerca, l’experimentació i la pràctica de la improvisació. És un nou projecte alimentat per la intuïció i el dialogo entre músics a partir del silenci i l’escolta activa, amb la finalitat de propiciar una connexió entre l’oïdor i els músics.
Les composicions neixen per ser tractades de manera orgànica, posant-se en contínua experimentació tant en la forma i l’estructura com en les seves possibilitats sonores, per la qual cosa es troben sotmeses a revisió i transformació.
L’ambició del quartet és seguir evolucionant, investigant i reflexionant a prop del comportament i la naturalesa de la música improvisada.
La banda ha estat finalista del concurs de Jazz de Castelló en 2015 i actualment segueix en procés d’experimentació sobre els escenaris barcelonins. En 2016 entrarà a estudi per gravar el seu primer àlbum.

Components: Iago Aguado Coll Guitarra, Remi Meurice Saxo Alt i soprano, Emilio Martín Contrabaix, Quique Ramírez Bateria.

 

Review R.E.Q.I el renacimiento.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *