Programación Singular

ACTIVITAT EXTRAORDINARIA

Del 26 d’octubre al 05 de novembre de 2017.

Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges, de 20 a 21 hores, abans de les funcions). Teatre per a un espectador. Duració: 5 minuts.

 


Espectacle sense text
Duració: 5 minuts

 

SINOPSI


El teatre LAMBE-LAMBE consisteix en espectacles d’animació de petits ninots i/o objectes acompanyats per un relat i/o música en àudio i que tenen lloc dins d’una capsa escènica portàtil. En pocs minuts de durada es representen secretes situacions teatrals que són apreciades per un sol espectador cada vegada.

El teatre Lambe-Lambe va néixer a Brasil l’any 1989 amb Denise do Santos i Ismine Lima a la ciutat de Bahia, les quals van crear la companyia Teatre d’Animació Lambe-Lambe.

Saudade és una paraula del portuguès que descriu el sentiment de nostàlgia, barreja de felicitat i tristor i que és provocat per la distància i la manca d’alguna cosa o d’algú.

“Un ésser solitari s’adona que té un gran forat al pit. Buscant la raó de la seva solitud en una carta, el titella es veu entre quedar-se i marxar, l’espera del retorn i la recerca d’aquell motiu que el fa sentir així; aquella persona, temps, moment o lloc que alimenten i sacien aquella manca: la seva saudade”.

 

+ INFORMACIÓ sobre el Teatre Lambe Lambe (Toni Rumbau, Titeresante.es)

+ INFORMACIÓ sobre el Movimiento Internacional Lambe Lambe (MILL)

WEB

Contacte: barcelambe@gmail.com ,  +34 679516261.  Workshops y muestras permanentes

FITXA ARTÍSTICA


Pedro Cobra inicià la seva aventura per les arts, en especial pel teatre, a prop de les ones del mar de Santos/SP, a Brasil, d’on també partí per conèixer món. En una ciutat propera a São Paulo es va llicenciar en Art-Teatre a la Universitat Estatal Paulista (UNESP). Actualment viu a Lille (França), on recentment finalitzà el curs de Mestratge en Pràctiques i Teories del Teatre Contemporani a la Universitat de Lille, on va escriure la seva tesi sobre “El Teatre Lambe-Lambe, la seva història i poesia del que és petit”.
Tot i això, sent que l’acadèmia està lluny de satisfer la seva cerca del coneixement d’encantar la gent amb poesia. Llavors, experimenta el llenguatge del teatre lambe, lambe actuant a l’espai urbà amb el seu projecte “Lambendo o mundo”. L’artista viatja i participa de festivals pel món investigant els secrets de l’art de les trobades. En la seva cerca personal per trobar el seu lloc de pertinença a l’Univers, ja ha estat a Brasil, Bolívia, Perú, Colòmbia, Xile, Argentina, Mèxic, Portugal, Espanya, França, Anglaterra, Bèlgica i la República Txeca.

 


 

Review SAUDADE.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *