Programación Familiar

Del 06 al 27 d’octubre de 2019. Diumenges 11h i 12:30h.

Entrada: entre 5€ i 8€


Edats recomanades: 0-3 anys
Durada: 30 minuts + 20 minuts de jocs

comprar entradas

SINOPSI


Temps de llum és un espectacle de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum, acompanyat d’instal·lacions interactives, especialment dissenyat per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies.

És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.

L’espectacle és a apunt de començar…l ’inici és ple de màgia on la música t ’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l ’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers.

Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

 

FITXA ARTÍSTICA


Creació i direcció artística: Georgina Podestà i Alexandra Ortiz
Intèrpret: Georgina Podestà
Projeccions i il·luminació: Alexandra Ortiz
Composició i realització musical: Marc Bosser
Vestuari: Luisa Garcia Espinar
Escenografia: Georgina Podestà
Producció: Cia. Clardelluna

La companyia Clardelluna neix del desig de compartir l’art escènic, visual i sonor per als més petits. Està formada per una actriu, una artista visual i un músic. Tots ells amb un llarg recorregut professional en el món de l’educació. Especialitzats en art per nadons, la companyia, aposta per un llenguatge interdisiplinari amb poesia visual, teatre de gest i música original. Caminem per apropar la creació artística amb respecte cap a l’infant i amb propostes educatives contemporànies.

Georgina Clardelluna
Contacontes, pallassa i mestre d’educació especial.
Docent i organitzadora de cursos d’Expressió, actua de pallassa amb la companyia Surti com Surti.
Intervé com animadora i contacontes en diferents esdeveniments culturals. Formació en clown, narració oral, Artteràpia i Teatre físic Lecoq.
El vermelló de la vergonya quan era petita, se li ha transformat en un petit nas de pallasso que l’ajuda a veure la vida amb sorpresa i admiració, descobrint a cada pas la màgia de viure.

Alexandra Ortiz
Artista visual i pintora. Realitza vídeos instal·lacions. Participa com a VJ en concerts i esdeveniments. Col·labora com a il·luminadora en obres teatrals de petit format.
L’eina que utilitza per expressar-se és la llum. Pintura, videoart i instal·lacions són les vies que explora per crear seguint el mateix discurs relacionat amb la llum i l ’univers. Il·lumina i dóna color a projectes de diverses disciplines com música, performance i teatre.

 

Review Temps de llum.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *