Programación Singular

Dilluns 6 Juny 2016 / 18:30 hores

Taquilla inversa


cartel-concierto-bru

Reservar

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.


*

Trobada SIMβIOSI – assaig obert


SIMβIOSI és un duet artístic multidisciplinari format per Bru Ferri i Marc Vilajuana, ambdós porten una trajectòria de creació conjunta des de fa 4 anys en els terrenys de la dansa, la videocreació, la música i la interpretació. La seva obra mutualista, té un caire sincer, intimista i personal.

El nom artístic com a duet en un principi era “Human Duo” però, fent honor al primer espectacle que van estrenar i donant més sentit a les seves creacions, van decidir adoptar un nom que simbolitza la unió, la connexió i la necessitat vital de compartir i interactuar. L’espectacle homònim, “SIMβIOSI” es va estrenar al teatre Can Gasol de Mataró l’octubre de 2014 i des d’aleshores s’ha representat a diverses sales i locals variant-ne el format. L’espectacle va ser seleccionat per a participar al festival “StripArt 2015” que es celebra a Barcelona.
A part de la vessant escènica la seva formació com a duet purament musical també ha tingut recorregut per diverses sales i locals de Catalunya

Trobada SIMβIOSI

Després d’uns quants mesos inactiu, el duet SIMβIOSI organitza “Trobada SIMβIOSI” un assaig obert al públic. Projecte que pretén experimentar la relació entre ambdós artistes mitjançant el duet a l’espai performatiu on tots els llenguatges d’acció (o inacció) són possibles a través de la música, la dansa i la interpretació. Una improvisació que transmetrà la sinceritat dels intèrprets entre ells i cap a si mateixos.

Fitxa tècnica

Bru Ferri música i interpretació

Marc Vilajuana dansa i interpretació

Durada aproximada

entre 40 i 60 minuts.

Video >

Simbiosi 1

 

Review Trobada SIMβIOSI.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *