Sala Fènix

Programación Principal

Tu i Jo

De Roger Simeon. Cia Fil Vermell

Del 2 al 27 de març de 2022. Dc, Dj, Dv, Ds, Dg, 20h

Espectacle en Català
Durada: 60m

SINOPSI


Tu i jo ens relata l’estranya relació entre una parella que es veuen forçats a viure junts.

Minut rere minut. Dia rere dia.

Dues persones enfrontant-se a la seva realitat, a al pas del temps, a la demència d’ella i a l’obsessió d’ell. Violentament forçades a romandre junts i a continuar existint. Enfrontaran el seu dia a dia sense mitjans, però ho faran des de l’absurditat i sense filtres.

L’home s’aferra a la part física del món, a la palpable i mesurable, inconscient que allò que ell creu tan ben agafat en realitat ja li ha fugit de les mans, que les caixes que ell tant estima, sense les sabates que un dia contingueren ja no són res: són carcasses buides sense ànima.

La dona intenta fugir al món dels somnis cercant, potser, una realitat millor. Però no pot. És interrompuda una vegada i una altra per tot i tothom.

Tu i jo és la crònica del seu seguir vivint.

Per què aquesta obra?

Investiguem sobre la demència, la percepció de la realitat i la fina linia que ens separa i ens conecta amb els nostres mons.

“Amb una sola lectura ja vàrem saber que Tu i jo era la nostra obra, la que feia temps que volíem fer.”
Tu i jo és una comèdia de teatre de proximitat apta per tots els públics, que s’apropa al gènere de l’absurd per dir veritats que dites seriosament ningú voldria escoltar però que un cop dites costen de silenciar. Una peça amb un fil argumental que des de l’inici fins al final atrapa a l’espectador pels temes i situacions que els dos únics personatges d’aquesta obra viuen en primera persona. Una obra poc representada, amb una meravellosa dramatúrgia, guanyadora del 13è Premi Boira de teatre 2010.

Gènere: dramàtica comèdia absurda.

FITXA ARTÍSTICA


Autoria: Roger Simeon
Direcció: Lindes Farré
Intèrprets Marta Genís i Ricard Salom
Disseny de llums: Ramón Pascual
Escenografia: Tony Murchland

Fotografies: Josep Tobella

Agraïments: Casal Can Portabella (Albert, Demelsa i Laura), Cristina Lanau,  Alfons Herranz, Garby Moya, Lindes Farré, Ramón Pascual, Paco López Romero, Rosa Galitó Cava

Andreu
sala fenix

teatre del absurd

Tu i jo és una comèdia molt recomanable per a tots els públics del gènere de l’absurd. Dir veritats seriosament que ningú vol escoltar, però dites en clau d’ironia, costen de silenciar. Un guió que des de l’inici fins al final atrapa pels temes i situacions que els dos personatges saben portar magníficament. Enhorabona

2 anys ago

Review Tu i Jo.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?