Sala Fènix

Exposició: Un viaje a bolígrafo. De Virginia Lahera

A partir del  de juny, de Dimecres a Diumenge de 18:30 a 20h. 

ENTRADA LLIURE

Inspirada en els fragments de les cartes originals en les quals es basa l’obra “A(L)buelo” de Triana Doce, neix l’exposició Un viaje a bolígrafo: una sèrie d’il·lustracions que posaran de manifest l’expressió visual d’una memòria històrica epistolar.

Així com en segles anteriors es va usar carta, paper i bolígraf per a qualsevol comunicació, he creat estàs il·lustracions amb aquests mateixos materials, apareixent en elles un món ple d’esperança, amor i il·lusió.

Virginia Lahera

Sóc una artista plàstica autodidacta que ha creat un món ple de persones sense trets ni gèneres. Un món propi en el qual expressar la meva passió per la pintura es converteix en una necessitat vital.

La temàtica de la meva obra està molt arrelada a la crítica social i a l’externalització de totes les emocions que ens inunden la vida, sent l’art figuratiu i a vegades l’art realista el que em porta a experimentar mitjançant diferents tècniques com el guache, l’aquarel·la o les tècniques mixtes.

La pintura m’ha ajudat a veure el món des d’una altra perspectiva i a entendre que la creativitat és la teva millor companya de vida.

Review Un viaje a bolígrafo.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?
Hola!
Et puc ajudar? ¿Te puedo ayudar?